Voor jou?

Een groot deel van wetenschapscommunicatie is tekst. Ik kan daarbij helpen! Of het nu gaat om het schrijven van educatief materiaal of een artikel over biologie. Dit doe ik voor verschillende doelgroepen waar mijn specialiteit het schrijven voor kinderen is, dit vergt een andere kijk op het geheel en daar help ik graag bij.

Hieronder wat voorbeelden van teksten die ik heb geschreven:

 

Educatie

Educatieve programma’s zijn geweldig om te doen met een klas, een club of een andere groep kinderen. Maar, met begeleiding is nog leuker! Het is toch net even spannender als een “vreemde” een verhaal komt vertellen.

Ik heb veel ervaring in het ontwikkelen en begeleiden van programma’s in musea en middels mijn eigen bedrijf Biokaatje.  Ik heb daar geleerd met weinig middelen een leuk en spannend verhaal te vertellen, een activiteit op te zetten en te begeleiden en het geheel als één samenhangend pakket te presenteren.

Reacties zijn gesloten.