Product List

Rammel speelkubus

Grote rammelende speelkubus met cijfers en labels. Deze vrolijke speelkubus is geschikt voor de kleintjes en de wat grotere. Eerst pakken, rammelen en aan de labeltjes zitten en later mee gooien en voetballen. Hij is geheel van stof met textielvulling. More Info »

Price: €12,50

Spenenzakjes paars

  Deze paarse zakjes zijn multifunctioneel! Zakjes voor van alles en nog wat. Het handigste vind ik om er eentje aan de kinderwagen te hangen. Namelijk heel fijn dat de spenen een dopje hebben maar voor je het weet vind More Info »

Price: €2,50

Select Kleuren kraaltjes

Muziekdoosje uil

  Vrolijk muziekdoosje voor bij het slapengaan!   Een vrolijke uil van vilt, met een beetje textielvulling en een lintje maakt dit leuke muziekdoosje. Ideaal voor bij het bedje.  

Price: €22,50

Geblokte zakjes

Zakjes voor van alles en nog wat. De handigste vind ik om er eentje aan de kinderwagen te hangen, Het is namelijk heel handig dat de spenen een dopje hebben maar voor je het weet vind je jezelf constant met More Info »

Price: €2,50

Select Verschillende zakjes

Rinkelende olifantjes

  Deze rinkelende olifantjes zijn erg leuk voor in de babykamer, boven de kinderwagen, box of bedje of waar dan ook. Er hangt een belletje naast ieder olifantje dus ze rinkelen met spelen. De olifantjes kunnen in de was voor More Info »

Price: €12,50

Muziekdoosje koe

Vrolijk muziekdoosje voor bij het slapengaan! Een vrolijke koe van vilt, met een beetje textielvulling en een lintje maakt dit leuke muziekdoosje. Ideaal voor bij het bedje.

Price: €22,50

Woonideetjes Maisonlamp

Koop een mooi glazen jampotje of gebruik een schoon- en leeggemaakte. Bevestig het geheel in het dekseltje waardoor je de lamp kan verwisselen door slechts de pot eraf te schroeven. Maak extra gaten in het deksel zodat de hitte van More Info »

Price: €19,95

Knuffel Nijlpaard

Lekker zachte knuffelnijlpaard die gewoon in de wasmachine kan! De knuffel is 22 cm en gemaakt naar het breipatroon van Sarah Keen. De vulling (textielvulling)  en de garen (100% acryl) kunnen tegen de wasmachine tot 30 graden.  De prijzen zijn More Info »

Price: €14,95

Knuffel Giraffe

Lekker zachte knuffelgiraffe die gewoon in de wasmachine kan! De knuffel is 26 cm en gemaakt naar het breipatroon van Sarah Keen. De vulling (textielvulling)  en de garen (100% acryl) kunnen tegen de wasmachine tot 30 graden.  De prijzen zijn More Info »

Price: €14,95

Knuffel Olifant

Lekker zachte knuffelolifant die gewoon in de wasmachine kan! De knuffel is 24 cm en gemaakt naar het breipatroon van Sarah Keen. De vulling (textielvulling)  en de garen (100% acryl) kunnen tegen de wasmachine tot 30 graden.   De prijzen zijn More Info »

Price: €14,95

Boxzak wilde dieren

Handige grote boxzak om alle knuffels en prutjes in één keer in op te bergen!  Deze boxzak is 50 bij 45 cm. Deze linnen zak met vilten dieren is met de groene lintjes te bevestigen aan een box maar ook More Info »

Price: €19,95

Babyboekjes Van 1 tot 10

Een zacht knisperboekje dat gaat van 1 tot 10 voor een kleintje!  Dit knisperboekje is 16 bij 20 cm.  Het geheel bestaat uit katoen, vilt en knoopjes. In het filmpje hieronder kan je de binnenkant zien! De knisper is van More Info »

Price: €14,95

Reacties zijn gesloten.