De moderne straatmuzikant

Wenskaarten

Wenskaarten

Op dit moment werk ik en in mijn vrije tijd maak ik ansichtkaarten, schrijf ik een kinderboek, denk ik na over het maken van eigen lesmateriaal en brainstorm ik mee met de vrijwilligersprojecten van mijn vriend. Op twitter en facebook probeer ik reclame te maken voor mijn eigen website en deze projecten.

Als ik dan ergens een uurtje de tijd vind om even tot rust te komen, dringt het pas tot me door: ik ben een moderne straatmuzikant die geen muziek kan maken! Met mijn potjes aquarel, notitieboekje, afgekloven potloodje en toetsenbord vertoon ik mijn kunsten op de hoeken en pleinen van de virtuele wereld. Op zoek naar een extraatje. Of, wie weet, die grote ontdekking.

– gepubliceerd op de website van Masters in Leiden

Verder vertellen of mijn blog volgen? Klik dan hier:

    

Dit bericht is geplaatst in Thuis met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *