Nieuw blog voor Masters in Leiden

Met trots presenteer ik een nieuw weblog: http://mastersinleiden.wordpress.com/

Karin

 

Mijn studieloopbaan is niet de meest rechtlijnige, waar ik heel even heb gesnuffeld aan een studie creatieve therapie ben ik overgestapt op Liberal Arts & Sciences met een hoofdrichting in de biologie en een tweede in de filosofie. Ik ben nu een bijna-afgestudeerde bioloog die het onderzoek vaarwel heeft gezegd. Waar ik eerst de onderzoeksmaster Evolution, Biodiversity and Conservation deed, ben ik na lang wikken en wegen overgestapt naar de wetenschapscommunicatie.

Daarvoor loop ik stage bij de afdeling educatie van Naturalis, waar ik ook een bijbaan heb: ik geef rondleidingen, kinderfeestjes, speel toneelstukjes en begeleid allerlei activiteiten. Naast erg veel twijfels op het gebied van studie, veel proberen en doen, heb ik nu mijn draai redelijk gevonden. Maar, in de zomer van 2012 komt de volgende stap: een echte baan zoeken.

 

– gepubliceerd op de website van Masters in Leiden

Verder vertellen of mijn blog volgen? Klik dan hier:

    

Dit bericht is geplaatst in Masters in Leiden met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *