ETC!

Voor een eindproject van een mastercursus wetenschapscommunicatie mocht ik samen met Daniëlle de Jong aan de slag als redacteur. Het doel: Een tijdschrift voor Universe Awareness maken, een project dat zich inzet voor educatie en motivatie voor wetenschap van (kansarme) basisschoolkinderen.

Hiervoor zijn we flink gaan brainstormen, het enige wat vaststond is het overkoepelende thema: Sterrenkunde. Als twee biologen zijn we begonnen met een bezoekje aan de tijdschriftenhandel: wat is er allemaal al verkrijgbaar en hoe ziet het eruit. Al snel kwamen de ideeën, thema’s en verdere invulling.

Klik hier om onze editie te lezen en bekijken: ETC!

 

Verder vertellen of mijn blog volgen? Klik dan hier:

   

Mr. telescoop

Dit bericht is geplaatst in Universe Awareness met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *